Logo

25 Березня 2019, 16:44

Telegram дозволив видаляти старі повідомлення і приховувати фото

Нові функції допомагають зберігати приватність.

У Telegram з’явилися нові функції для збереження приватності. Тепер користувачі можуть видаляти навіть старі повідомлення. Про це інформує Inspired з посиланням на блог компанії.

Користувачі зможуть також обмежити коло людей, яким можуть переслати їхні повідомлення. Ті, хто не входить у визначений список, бачитимуть повідомлення без підпису.

У налаштуваннях конфіденційності можна вказати, хто бачитиме зображення профіля. Він інших користувачів фотографія буде прихована.

Раніше Telegram дозволяв видаляти повідомлення в межах 48 годин.